Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
  Ana Sayfa    Forum    Download    Galeri    İlanlar    Yardım    Giriş Yap    Kayıt  
*
09 Eylül 2010, 08:39:49
+ 
|-+  Silkroad Online Genel
| |-+  Silkroad Öğreniyorum
| | |-+  SRODA + basmak SAns işi degildir kesinlikle taktikleriniz olmalı
Gelişmiş Arama
Untitled
  0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa 1 2 3
Gönderen
Konu: SRODA + basmak SAns işi degildir kesinlikle taktikleriniz olmalı  (Okunma Sayısı 596 defa)
ÜYE BILGILERI 110
Uruchi
*
KARAKTER Tür:
SERVER
KAYIT TARIHI 15 Nisan 2010, 13:12:51
MESAJ SAYISI » 104
Teşekkürü 4
ILETISIM
« Yanıtla #30 : 15 Haziran 2010, 15:32:06 »

yarama20(Konu Yok)
« Gönderilen: 110 : 11 Haziran 2010, 12:25:32 »
   Bu mesajı alıntı ile cevapla Yanıtla Bu mesajı sil
Yorumlarınızı Lütfen Kendininze Saklayın Sayın 110
sizi uyarıyorum yemin ederim charlarının hepsini HACKLERİM nerde charın varsa yemin ederim

gulıyımmı aglıyımmı anlamadımkı arkdasım buyur benı hackle baya bı ugras fırewalları gecemek once ama dıkkat et senı ben yakalarsam o zaman senle ugrasma sırası bana gecer hadı bakalım kım kımı eklıyecek ama once saldırı sen baslat savumayı severım tam gucun tuknedıgındede ıdırmeye bayılırım Laugh ne olur hackle benı ama tammı lafta kalmasın bu ..Laugh

bana msj atan arkadaslar var su taktıgı bızede soylermısın dıyen

arkadaslar +5 e kadar bende duz hesap ınventoryı doldurum SAnsa basıyorum bazen 2 ınvetoryde gecıyor +5 ıcın soyleyebılecegım bırsey yok benım taktık ıse +5 den sonra baslıyor onuda ılk basata soylemıyecegım soyledım kusura bakmayın

char ıstıyen bazı arkadaslar var 102+ su an elımde 108FF wızclerıck 110FF wızard bard bunlar tum skıller acık 3-5 sıkıl degıl acıkcası 5 tane 87 lvl euro char 2 bard wız 1 ınt clerık wızard 2 str war clerıck 1 tanede str bow var euroların hepsı 88FF ve 300k splerı var str bow ıse 81 lvl 9 gapta sp sı yok ılgılenen arkadsalr numaramı verdım oradan uasabılırler bana ?

Ayrıca gold verbılırım ıstıyen arkadalsar TL degıl sılk karsılıgında tl ıle almak ıstıyenler sıtede zaten cok uzuca satıyorlar oradan alsınlar ....

bu konu ıcın Ayrıca bı yorum yapmak ıstemıyorum ınana ıınarır bazı taktıkler aramaya koyulur zaten + basmayı etkılen bazı seyler yukarıda yazdım onlara dıkkatde entsınler gerısı sıze kalmıs ınanmayanda duz basmaya dvm etsınler 6 astral 6 ımo basmaya (bu arada staftakı ımoların hepsı droptan slk le stone cıkıp basılmamıslar yanı ama sız oyle yapın ya + basmayı artırıyor sılkle ımo astral basmak zaaaten ozellıgde +basmayı klaylastırmak ıtemın yok olmasını engellemk degıl )

ÜYE BILGILERI ridvan63
Mangyang
*
KARAKTER Tür:
SERVER
KAYIT TARIHI 22 Şubat 2009, 21:19:57
MESAJ SAYISI » 5
Teşekkürü 0
ILETISIM
« Yanıtla #31 : 29 Temmuz 2010, 09:45:11 »

Beyler Eurotica doğru söylüyor asıl adı yılmaz. . Aynı server hatta aynı guilddeyiz ama aramızda biraz sorun var tartışmıştık .. Bastıgı artılar hepsi taktik sayesinde ama öncellikle dikkatli olmak gerekiyor bu taktikleri yaparken gercekten profesyonellik isteyen ve sabır gerektiren bir iştir zamanlamalarda dikkatli olmak en önemlimisi.. Adamın kimseyi inandıracak halide yok isteyen denesin ve sonucunu kendi götrüp kendi yorum yapsın aynı server hatta aynı guildde olmuş olmasak bende inanmazdım belki yazdıklarına ama görünen köy kılavuz istemezmiş gercekten.. 110 olduktan sonraada oyunu bıraktı zaten carı satacaktı artık bilmiyorum sattımı satmadı mı ama car girmiyor oyuna.

ÜYE BILGILERI 110
Uruchi
*
KARAKTER Tür:
SERVER
KAYIT TARIHI 15 Nisan 2010, 13:12:51
MESAJ SAYISI » 104
Teşekkürü 4
ILETISIM
« Yanıtla #32 : 05 Ağustos 2010, 13:38:34 »

yalan soyluyorsunnnnnnnn!!!! gırıyoz ya chara fırst buldukca Laugh ezıkller 99 %50 oldu da sen kımsın bak ben bunu cozemedım :dchar ismi yaz pls :Ddıger konumada yaptım patladı dıyenler var acaba ınsanları korkutup kendı basıp zengınmı olacak amacı bumu bılmıyorum Laugh

Yazdır  Sayfa 1 2 3
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: