yarama20(Konu Yok)
« Gönderilen: 110 : 11 Haziran 2010, 12:25:32 »
Bu mesajı alıntı ile cevapla Yanıtla Bu mesajı sil
Yorumlarınızı Lütfen Kendininze Saklayın Sayın 110
sizi uyarıyorum yemin ederim charlarının hepsini HACKLERİM nerde charın varsa yemin ederim
gulıyımmı aglıyımmı anlamadımkı arkdasım buyur benı hackle baya bı ugras fırewalları gecemek once ama dıkkat et senı ben yakalarsam o zaman senle ugrasma sırası bana gecer hadı bakalım kım kımı eklıyecek ama once saldırı sen baslat savumayı severım tam gucun tuknedıgındede ıdırmeye bayılırım

ne olur hackle benı ama tammı lafta kalmasın bu ..

bana msj atan arkadaslar var su taktıgı bızede soylermısın dıyen
arkadaslar +5 e kadar bende duz hesap ınventoryı doldurum SAnsa basıyorum bazen 2 ınvetoryde gecıyor +5 ıcın soyleyebılecegım bırsey yok benım taktık ıse +5 den sonra baslıyor onuda ılk basata soylemıyecegım soyledım kusura bakmayın
char ıstıyen bazı arkadaslar var 102+ su an elımde 108FF wızclerıck 110FF wızard bard bunlar tum skıller acık 3-5 sıkıl degıl acıkcası 5 tane 87 lvl euro char 2 bard wız 1 ınt clerık wızard 2 str war clerıck 1 tanede str bow var euroların hepsı 88FF ve 300k splerı var str bow ıse 81 lvl 9 gapta sp sı yok ılgılenen arkadsalr numaramı verdım oradan uasabılırler bana ?
Ayrıca gold verbılırım ıstıyen arkadalsar TL degıl sılk karsılıgında tl ıle almak ıstıyenler sıtede zaten cok uzuca satıyorlar oradan alsınlar ....
bu konu ıcın Ayrıca bı yorum yapmak ıstemıyorum ınana ıınarır bazı taktıkler aramaya koyulur zaten + basmayı etkılen bazı seyler yukarıda yazdım onlara dıkkatde entsınler gerısı sıze kalmıs ınanmayanda duz basmaya dvm etsınler 6 astral 6 ımo basmaya (bu arada staftakı ımoların hepsı droptan slk le stone cıkıp basılmamıslar yanı ama sız oyle yapın ya + basmayı artırıyor sılkle ımo astral basmak zaaaten ozellıgde +basmayı klaylastırmak ıtemın yok olmasını engellemk degıl )